Alice Klinkhamer
Trimster met een visie

                                                               Paw it Forward 


Al enige tijd ben ik bezig met het "Paw it Forward" project.


Elke maand geef ik een GRATIS trimbehandeling weg aan iemand die dit goed kan gebruiken. Degene die dan is geweest voor de behandeling mag dan weer iemand aandragen voor een volgende gratis trimbehandeling.


Kent U of bent U iemand die dit verdient? 

 

Twijfel niet en stuur je verhaal naar:

E-mail:  trimsalonaldorado@hotmail.com


Het verhaal van Bobby.....


Op mijn website werd mijn mailbox overspoelt met reacties, de mail die ik kreeg over Bobby is me het meest bijgebleven....

Hoi Alice,

Ik doe het even op deze manier. Gisteren heb ik al gereageerd op je vraag wie er een trimbeurt verdient. Graag wil ik het even toelichten. Zeker nu ik lees over Mini en Maxi.

Bobby is een blonde Doodle van 1 jaar. Hij loopt altijd met een oudere dame die echt stapje voor stapje voorbij loopt. Als ik haar tegenkom met mijn hond, moet ze zich vasthouden aan een lantaarnpaal omdat Bobby zo enthousiast is. Ik heb haar een keer aangesproken en gevraagd of ze het fijn zou vinden als ik Bobby zou laten rennen. Haar ogen gingen stralen. Dat doe ik nu dus 1x in de week (ik heb ook mijn eigen leven met hond en gezin).

Daarbij borstel ik hem, want hij zit onder de klitten. Dan kom ik bij haar binnen. En binnen schok ik me rot. Het is erg achterhaald, rotzooi, niet netjes. Maar ja, wat is de norm. Ik heb wel eens voorzichtig gezegd dat het verstandig is om hem voorlopig geregeld te borstelen, maar het lukt haar niet. En toen ik zei dat hij naar een trimmer moest, keek ze heel schuldig. Voorzichtig zei ik toen dat het ook altijd een hoop geld kost, en dat beaamde ze heel stellig.

Ik weet niet heel erg veel van hun situatie, maar het gaat mij om het welzijn van Bobby. Het is zo’n vreselijke schat, die verdient een goed leven. Vandaar dat ik me opgeworpen heb als “oppas/verzorger”. Ik heb al eens gekeken wat het kost om hem te laten trimmen, maar dat kost mij echt teveel om het zomaar voor iemand anders te doen.

Nou, dit is het verhaal van Bobby, ik ben benieuwd wat je reactie is.

Groetjes, Astrid Veen

"GEFELICITEERD ! Je hebt de gratis trimbehandeling gewonnen voor de doodle Bobby !
  Ik zal je morgen even bellen om de afspraak in te plannen !"

We hebben Astrid en Bobby uitgenodigd in de trimsalon en de schat heeft een ware metamorfose ondergaan, het leek wel een schaap...helaas zat er niks anders op dan helemaal kort scheren, maar wat was het opeens weer een vrolijke en blije hond.
Dit zijn toch de momenten waar je het voor doet !