Alice Klinkhamer
Trimster met een visie

akties en kortingen


Juni 2019

Trimsalon Aldorado heeft weer plek voor nieuwe klanten, alle honden, groot en klein, ras of rasloos zijn welkom. Elke nieuwe klant ontvangt maar liefst € 10,00 korting op een complete trimbehandeling plus een GRATIS goodybag. Draag je een nieuwe klant aan ontvang je 10% korting op je eerstvolgende trim afspraak, dus 5 nieuwe klanten 50% korting, 10 nieuwe klanten GRATIS trimbehandeling ! Ook ontvang je 10% korting als je een leuk berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Tevens maken wij sinds kort honden halsbanden, riemen en teek werende halsbanden, hou de site in de gaten voor meer informatie
December 2018

Doorlopende aktie, ben je met je hond bij mij geweest voor een trimbehandeling en draag je een nieuwe klant aan dan krijg je de eerstvolgende afspraak maar liefst 10% korting, hoe meer klanten, hoe meer korting. Bij 5 nieuwe klanten 50% korting, bij 10 nieuwe klanten 100% korting.


November 2018

Hart voor een hond – kerstactie  

Ken jij of ben jij iemand met een hond die wel een opsteker kan gebruiken? Dan wil ik daar graag dit jaar mijn steentje aan bijdragen en stel ik in de decembermaand een GRATIS trimbehandeling beschikbaar aan mensen die het financieel, om wat voor reden dan ook, even niet zo breed hebben.  
  

Ik wil jullie oproepen om aan de mensen om jullie heen te denken die heel graag met hun hond naar een trimsalon zouden willen, maar er gewoonweg even het geld niet voor hebben.  
  

Wel wil ik met klem benadrukken dat alleen mensen in aanmerking komen die het ook echt nodig hebben, dus gebruik jullie hart met verstand en gun iemand met weinig geld ook een bezoek aan mijn trimsalon.  
  

Het regelement voor de gratis trimbehandeling van Trimsalon Aldorado

    * Je benadert degene die je op het oog hebt en je vraagt of hij/zij interesse heeft. Zo ja, plaats hieronder een berichtje en je stuurt mij een email op trimsalonaldorado@hotmail.com met de naam en contactgegevens van de persoon in kwestie en een korte uitleg waarom deze persoon het zo verdient. 
    * Deel dit bericht en like onze pagina.  * Plaats eventueel een foto hieronder van de hond in kwestie 
    * Sluitingsdatum is zaterdag 15 december, dan maak ik 's avonds om 19.00 uur de winnaar bekend op mijn facebook pagina Hondentrimsalon Aldorado. 
    * Nog voor de kerst een fris getrimde hond + een gratis goodybag met leuke presentjes voor jouw hond voor onder de boom !


   Trimsalon Aldorado – omdat uw hond het waard is   

   DELEN=LIEF


Oktober 2018

Alle nieuwe klanten maar liefst € 10,00 korting op een complete trimbehandeling + een GRATIS GOODYBAG.

Alle ras- en rasloze honden welkom. Bel, mail of app voor meer informatie of vrijblijvende prijsopgaves.